Bedrukte Textiel

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

MerkBedrukte Textiel

 

De Printer Active Wear collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje.

 

Weergave:TegelsLijst

4 BELANGRIJKSTE REDENEN OM UW BEDRIJFSKLEDIJ TE PERSONALISEREN 

 

1. Het is een GOEDKOPE en efficiënte MANIER VAN RECLAME MAKEN.

Bedrijven besteden tegenwoordig vaak veel geld aan online marketing via sociale media. Via gepersonaliseerde bedrijfskledij kan u op een doeltreffendere manier uw zaak in de kijker zetten. Zo kan u eenvoudig reclame maken waar uw klanten of mogelijke klanten bij aanwezig zijn. Op die manier passen slogans of contactgegevens ideaal op de outfit van uw medewerkers. Denk hierbij verder dan alleen het telefoonnummer van uw bedrijf, maar ook aan uw eventuele website.

U kan uw werkkledij laten bedrukken of borduren op borsthoogte, subtiel op de mouw of – als u kiest voor een hogere zichtbaarheid – via de achterkant van uw bedrijfskledij.

2. Bedrijfskledij zorgt voor TEAMWORK en IDENTIFICATIE binnen uw bedrijf.

Kleren maken niet alleen de man maar ook het team. Door het personaliseren van werkkledij kan u uw werknemers een professioneel uniform aanbieden. Deze gelijkheid in werkkledij zorgt ervoor dat zij elkaar echt gaan zien als een mede-teamlid. Deze samenhorigheid kan de productiviteit van uw team alleen maar ten goede komen zodat ze hun werkkledij met de nodige trots kunnen dragen.
 
3. Bedrijfskledij zorgt voor een PROFESSIONELE uitstraling van uw bedrijf.
 
Het laat zien dat je als bedrijf goed nadenkt over de juiste werkkleding en dat oogt dan ook een stuk professioneler. Uitstraling, comfortabel en veiligheid zijn aspecten waar een werkgever naar streeft als het gaat om de werkkleding die de werknemers dragen tijdens het werk.
 
4. Bedrijfskledij is FISCAAL ZEER INTERESSANT.
 
Bedrukte kledij, bedrukte polo's, bedrukte t-shirts, bedrukte jassen en overalls, zijn 100 % aftrekbaar indien het voor eigen personeel is EN de bedrukking is 70cm2 bedraagt. Ook de btw is 100 % aftrekbaar.